مجموعه کتب و دستور العمل های روزه داری منتشر شده توسط پژوهشکده غدد

بسم ا... الرحمن الرحیم

الذی علم بالقم، علم الانسان مالم یعلم

حمد و سپاس ایزد منان و پروردگار جهانیان را که قلوب هموطنان ما را به نور توحید، ایمان و ایثار منور داشت و ما را از یوغ بندگی مستکبران رهانید. درود فراوان به روح پر فتوح شهدای اسلامی و امام راحل، خمینی کبیر (ره) که به ما ایستادن بر پای خود و تلاش در راه اعتلای علم، قطع وابستگی و کسب استقلال واعقی را آموخت. سلام و درود به رهبر عظیم الشان انقلاب که با بیانات حکیمانهی خود این تلاش را استمرار بخشده اند. اسلام آوردن در مذهب شیعه مستلزم پذیرفتن اصول اعتقادی دین یعنی توحید، نبوت، معد، عدل و امات است. میزان در اصول اعتقادی، علم و یقین است.

پزشک مسلمان برای آن که بتواند دستورات پزشکی خود را در مورد بیماران با رهنمود های دینی تطبیق دهد، می بایست فروع دین و فتاوی علمای اعلام را در بررسی ، معاینه و درمان بیماران رعایت کند. این امر تا پیش از قرن نوزدهم آسان تر صورت می گرفت؛ زیرا حکیم به مبانی دین، عرفان و فلسفه آشنایی بیشتری داشت و نیز ابزار و روش های تشخیص و درمان تا این حد پیشرفته، متنوع و پیچیده نبود. پیشرفت علوم تجربی و جدایی علم ودین که پس از رنسانس اروپا ایجاد شد، به کشور های اسلامی نیز سرایت کرد و جدایی دانشمندان علوم به ویژه پزشکان از علمای دین سبب شد که برای تطبیق اطلاعات و روشهای جدید تشخیص و درمان با فقه اسلامی فعالیت مکفی صورت نگیرد.

مجموعه کتب و دستور العمل های روزه داری منتشر شده توسط پژوهشکده غدد برای استفاده عموم مردم و پزشکان عزیز گردآوری شده تا شاید کمکی در پیشبرد اهداف شریعت اسلام شده و مورد توجه خداوند متعال قرار گیرد.

برای استفاده از هر کتاب روی عکس آن کلیک کرده و مستقیم کتاب را دانلود نمایید

کتاب جامع روزه داری و سلامتمسائل پزشکی روزه داری 200 پرسش و پاسخدستور العمل روزه داری در ماه مبارک رمضان